Trimiterea formularului de rezervare nu constituie obligatie contractuala din partea autoinchiriate.ro in ce priveste rezervarea autoturismului. Trimiterea formularului constituie decat inceputul demersului de rezervare. Comanda de rezervare devine ferma numai dupa confirmarea directa la sediul nostru sau confirmarea telefonica din partea unui reprezentant al nostru. Inchirierea propriu-zisa se face numai dupa semnarea contractului de inchiriere, in format fizic.
Nu ne asumam faptul ca in orice moment sunt disponibile toate autoturismele prezentate in site. In cazul in care autoturismul ales nu este disponibil, reprezentantii nostri va vor propune pentru inchiriere un alt autoturism similar sau cat mai apropiat de cel ales de dvs.
Toate preturile prezentate in site sunt sub rezerva greselilor de redactare. Pretul final va fi comunicat inainte de semnarea contractului.
Website-ul este redactat in limba romana si engleza. Pentru intreg continutul prezentat in website, in conditiile unor traduceri eronate sau lipsa de continut in limba engleza, precum, dar fara a se limita la termeni si conditii, prezentari de autoturisme, preturi, continutul oficial este cel in limba romana.
In cuprinsul prezentei pagini sunt prezentate Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.autoinchiriate.ro, impreuna cu Termenii si conditiile ce reglementeaza procesul de inchiriere a unui autoturism din parcul nostru auto.
* Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@autoinchiriate.ro
Termenii si conditiile ce reglementeaza procesul de inchiriere:

 1. Termenii si conditiile inchirierii sunt prevazuti in contractul de inchiriere incheiat intre cele doua parti.
 2. Locatii: judet Dambovita, Targoviste, strada Laminorului, nr. 21B
 3. Inchirierea se face la unul din sediile Claunic, de mai sus.
 4. Documente necesare inchirierii:
  • - Pentru persoana fizica:
   • - - act de identitate (CI sau pasaport);
   • - - permis de conducere;
  • - Pentru persoana juridica:
   • - - certificat de inregistrare (CUI);
   • - - stampila societatii;
   • - - comanda de inchiriere din partea firmei, semnata si stampilata;
   • - - procura (imputernicire) pentru persoana desemnata sa semneze contractul si sa preia si sa predea autoturismul.
 5. Conducatorul auto trebuie sa posede permis de conducere, categoria B, cu o vechime de minim 1(unu) an, valabil pe teritoriul Romaniei, scris cu caractere latine. Conducatorul auto trebuie sa aiba varsta implinita de 18 ani.
 6. Pentru soferii suplimentari sunt necesare aceleasi documente mentionate anterior (act de identitate si permis de conducere valabil). Nu se percep taxe pentru soferii suplimentari.
 7. Predarea/preluarea autoturismului:
  • - Autoturismul se preda si se preia conform unui proces verbal de predare/primire ce constituie anexa la contractul de inchiriere;
  • - Autoturismul se preda si trebuie sa se preia cu rezervorul de combustibil plin. Contravaloarea combustibilului consumat pe parcursul perioadei de inchiriere este suportata de catre client;
  • - Autoturismul se preda si trebuie sa se preia curat la interior si exterior;
  • - Nerespectarea acestor conditii presupune achitarea unor taxe suplimentare.
 8. Preturile sunt exprimate in euro, sunt platibile in RON la cursul BNR+2% din ziua platii. Preturile valabile sunt cele afisate in prezentul website si nu contin TVA (19%). Plata se face in momentul preluarii masinii, prin numerar (cash), cu cardul sau prin transfer bancar. Preturile din website sunt prezentate sub rezerva greselilor de redactare si nu sunt contractuale. Fotografiile si caracteristicile automobilelor prezentate in website au caracter pur informativ si nu sunt asumate ca fiind contractuale.
 9. Eduand Car Systems SRL isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea fara explicatii.
 10. Durata inchirierii: Autoturismele se pot inchiria pe o perioada minima de 1 zi.
 11. Garantia: La semnarea contractului se percepe o garantie de 900 lei. Aceasta se poate achita cash, cu cardul sau prin transfer bancar. Garantia va fi restituita, in numerar, clientului la predarea autoturismului, sub rezerva predarii acesteia in aceleasi conditii in care a fost preluata.
 12. Asigurari: Autoturismele au asigurari RCA.
 13. Rezervarea: Autoturismele se pot rezerva cu pana la 6 luni inainte de perioada dorita, prin achitarea unui avans. Plata se poate face prin transfer bancar, cu cardul sau cu numerar (cash).
 14. Anularea rezervarii: Anularea rezervarii in aceeasi zi in care a fost facuta este gratuita. Anularea rezervarii cu mai mult de 3 zile inainte de data inchirierii presupune achitarea unei taxe de 35 euro. Anularea rezervarii cu mai putin de 3 zile inainte de data inchirierii presupune achitarea unei taxe de 50 euro. Daca autoturismul rezervat nu este preluat in maxim 24 de ore de la data rezervarii, fara ca aceasta sa fi fost anulata, suma achitata pentru rezervare nu se va restitui.
 15. Servicii suplimentare:
  • - Se percep taxe suplimentare pentru inchirierea autoturismelor cu sofer (30 euro/zi);
  • - La cerere si contra cost, se poate organiza predarea/preluarea autoturismului in alte locatii;

Folosim Cookie-uri pentru a va oferi o experienta placuta de navigare. Avem nevoie de acordul dumneavoastra pentru a continua.  Vezi detalii