Ce trebuie sa stii când inchiriezi un autoturism

Apr 23, 2018

Ce trebuie sa stii când inchiriezi un autoturism

Ce mașina sa aleg?

Trebuie să iei în considerare timpul pe care îl vei petrece în maşină şi cât spaţiu îţi trebuie pentru pasageri şi bagaje. Apoi, alege în funcţie de confort şi nu doar de preţ. Un spaţiu mai mic decât cel cu adevărat necesar îţi poate afecta călătoria.

Unde pot circula?

Maşina închiriată poate fi condusă pe drumurile publice din Romania, fără restricţii, dar şi în alte ţări, cu acordul Claunic Rent a Car.

Unde pot returna mașina?

În general, tarifele practicate iau în considerare ca loc de returnare, locul unde maşina a fost livrată.

Ce include prețul inchirierii?

Preţul include asigurarea limitată în caz de accident, asigurarea pentru daune produse terţilor, comisioane obligatorii, taxe. Ofertele opţionale nu sunt incluse în preţ.

Cum influențează cursul de schimb valutar prețul de inchiriere al mașinii?

Preţurile prezentate sunt exprimate în euro. Cursul de referinta este cel practicat de BNR la data incheierii contractului.

Pot obtine reduceri la prețul de inchiriere?

Da. Întreabă cum poţi obţine aceste reduceri pentru clienţi fideli si nu numai.

Pot beneficia de scaun de copil?

În România, orice copil cu varsta sub 3 ani trebuie să fie asigurat într-un scaun orientat înspre sensul de mers al maşinii. Cere în avans un scaun pentru copil şi vom comunica preţul pentru aceasta opţiune. În anumite condiții, puteți beneficia gratis de scaun.

Ce fel de permis de conducere este necesar?

Toţi conducătorii auto trebuie să posede permis de conducere, valabil emis de ţara de rezidenţă. Orice act provizoriu, de absolvent de şcoală de şoferi, nu este acceptat.

Ce se întâmpla dacă nu-mi place masina pe care am ales-o?

Vorbeşte cu angajaţii Claunic Rent a Car: aceştia vor încerca să gasească maşina care îţi place. Dacă masina face parte din alta clasa decat cea aleasa initial, pretul se modifica corespunzator.

Ce îmi trebuie pentru a ridica mașina?

La preluarea mașinii, va trebui sa prezinți cartea de identitate sau pașaportul și permisul de conducere. Trebuie sa dispui și de contravaloarea garantiei și a contractului de inchiriere.

Poate refuza Claunic Rent a Car sa îmi inchirieze o mașină?

Da, Claunic Rent a Car poate refuza să-ţi închirieze un vehicul.

Ce fac dacă am un accident sau mașina nu funcționează corespunzător?

În cazul dificultăţilor de ordin mecanic sau de accident, contactează Claunic Rent a Car imediat: ai datele de contact pe contractul pe care l-ai semnat şi angajaţii companiei te vor sfătui ce să faci.

Pot prelungi perioada de inchiriere?

Da, cu condiţia obţinerii acordului Claunic Rent a Car, care va solicita în plus plata zilelor de închiriere precum şi a eventualelor opţiuni suplimentare faţă de rezervarea originală.